joel16 Administrateur
Messages : 12739 Date de naissance : 16/04/1963 Date d'inscription : 14/05/2009 Age : 61 Localisation : Lagarde sur le Né Emploi/loisirs : Ambulancier / Eleveur de Kakariki et Fondateur du Forum Humeur : Bonne , oui mais ... !
| Sujet: Shqiptare Ven 13 Jan - 15:18 | |
| Miresevini Ne nuk jemi një forum i përgjithshëm i zogjve më shumë ekzotike në një forum, por një rast të specializuara, Kakariki. Rregulli i vetëm këtu është respekti për të tjera, idetë e tij, certainties e saj. Kjo nuk përjashton debatin në të kundërtën, por ne ende nuk pranojnë të thonë se pikëpamjen tonë është shkaku i vetëm. Kundërshtim dhe kundërshtarët, që të jetë, dhe se përtej këtij forumi. Ju i përkisni ndonjë federate apo ndonjë zog, nëse ju jeni një individ me një Kakariki unik, një Breeder pasionuar amator ose një seleksionerit më të "specializuar" për aq kohë sa e doni zogj tuaj dhe emërimeve lumtur, ju keni vendin tuaj në mesin tonë. Të gjitha faqet e forumit përkthyeshme automatikisht në gjuhën tuaj. Vetëm përdorimi përkthimin makinës Google që ju të gjeni në dhe të majtë apo të djathtë të secilës faqe ekranit gjuhën tuaj . Ju lutemi regjistrohuni dhe të bashkohet me forumin më të madh global për Kakariki. Themeluesi i Forumit. joel16 | |
|