joel16 Administrateur
Messages : 12739 Date de naissance : 16/04/1963 Date d'inscription : 14/05/2009 Age : 61 Localisation : Lagarde sur le Né Emploi/loisirs : Ambulancier / Eleveur de Kakariki et Fondateur du Forum Humeur : Bonne , oui mais ... !
| Sujet: Српска Sam 14 Jan - 20:57 | |
| Добродошли. Ми нисмо Разно више егзотичних птица на форуму, али специјализоване случају, Какарики. Једино правило овде је поштовање других, своје идеје, своје уверења. Ово не спречава расправу о напротив, али ми и даље одбијају да кажу да је наш поглед је једини узрок. Противречност и противници, то је живот, и да иза овог форума. Ви припадате некој федерацији или било птица, без обзира да ли сте појединац са јединственим Какарики, страствени аматер одгајивац или одгајивач више "специјализоване" онолико дуго колико волите свој птица и именовања срећни, имате место међу нама. све странице форума се преводе аутоматски на ваш језик. Само користим Гоогле машинско превођење који вам у лево или десно од сваке странице и прикаже ваш језик . Молимо да се региструјете и придружите највеће светске форум на Какарики. оснивач Форума. јоел16 | |
|